Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας για την πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε δεξαμενή πετρελαίου της ΛΑΡΚΟ, με την οποία θίγουν το ζήτημα της επαρκούς συντήρησης και επιτήρησης των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Μια μικρή φωτιά σε λίγα ξερόχορτα κοντά στην δεξαμενή πετρελαίου της ΛΑΡΚΟ, έγινε αιτία να περιοριστεί η παραγωγή της ΛΑΡΚΟ προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι.
 Σωστά πάρθηκαν τα μέτρα, πλην όμως προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την επάρκεια της συντήρησης και της επιτήρησης των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησης στρατηγικής σημασίας όπως η ΛΑΡΚΟ.
 Προκύπτουν ευθύνες της διοίκησης καθώς και των δημοσίων φορέων που εποπτεύουν την λειτουργία της επιχείρησης κατά πόσο ενδιαφέρονται και παίρνουν μέτρα για την περιφρούρηση των εγκαταστάσεων της που κατά την γνώμη μας είναι λαϊκή περιουσία.
 Κατά την άποψη μας η εγκατάλειψη αυτή βοηθάει την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ και προωθεί την πολιτική ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.  Διερωτόμαστε, αν η φωτιά ήταν τυχαίο γεγονός ή ανθρώπινη αμέλεια που βοηθάει την προδιαγεγραμμένη πορεία της ΛΑΡΚΟ;
Tags:
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας