Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Το Eviaportal.gr πήρε την πρωτοβουλία και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Εύβοιας και του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας ξεκινάει μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγοράς, που στόχο έχει τόσο το όφελος του καταναλωτή αλλά και την ενίσχυση των καταστημάτων, επιχειρήσεων και τοπικών προϊόντων της Εύβοιας.

«Στηρίζω Εύβοια», σκέφτομαι παγκόσμια - δρω τοπικά
«Στηρίζω Εύβοια», σκέφτομαι παγκόσμια - δρω τοπικά

Σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας εποχή, που τα οικονομικά μέτρα, το ελληνικό χρέος, το μνημόνιο και η ανεργία έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, ιδιαίτερα αισθητή σε κάθε σπίτι συμπολίτη μας στην Εύβοια, οφείλουμε όλοι να κατανοήσουμε, πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας μπορεί να δώσει ανάσα τόσο στην τσέπη μας όσο και στις επιχειρήσεις.

Το eviaportal.gr αντιλαμβανόμενο τη δυσμενή οικονομική κατάσταση της Χαλκίδας και συνολικά του νομού αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της δράσης «Στηρίζω την Εύβοια», ως μια κοινωνική προσφορά που μόνο όφελος μπορεί να επιφέρει στην τοπική οικονομία και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής όλων σε αυτή, χωρίς καμία επί πληρωμή προβολή ή όποια άλλη οικονομική συναλλαγή.
Η δράση «Στηρίζω την Εύβοια» του Eviaportal.gr έχει τη στήριξη του Επιμελητηρίου της Εύβοιας και του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, ενώ είναι ανοιχτό και σε όποιον άλλο φορέα, Σύλλογο ή τοπική επιχείρηση θέλει να συμμετέχει, στα πλαίσια προσφορών υπέρ του καταναλωτή, της τοπικής αγοράς και οικονομίας και ενάντια στην κρίση.

Στόχος μας είναι με τη δική σας συμβολή να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την προώθηση των τοπικών προϊόντων και των τοπικών επιχειρήσεων, προσελκύοντας το καταναλωτικό κοινό με ελκυστικές προσφορές, βοηθώντας έτσι και τον ίδιο τον πολίτη να ανταπεξέλθει στις σημερινές βεβαρημένες καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις του.

Άλλωστε, όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε πόσα πολλαπλά οφέλη έχει η στήριξη της τοπικής αγοράς μας και η προτίμηση των τοπικών επιχειρήσεων. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες καταστημάτων που βάζουν λουκέτο και μιας αγοράς που αργοπεθαίνει ανήμπορη να ανταπεξέλθει στα καθημερινά πάγια έξοδα. Η Εύβοια είναι δυστυχώς από τους νομούς που βιώνουν έντονα το πρόβλημα της ανεργίας και την έλλειψη νέων θέσεων εργασίας. Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε τον τόπο μας να «πεθάνει» και να λειτουργήσουμε αλληλέγγυοι σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρας ολόκληρη συγκυρία.

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Εύβοιας, τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας που στηρίζουν τη δράση του eviaportal.gr, καθώς και τους φορείς και επιχειρήσεις που ήδη συμμετέχουν σε αυτή. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stirizo-evia.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για πακέτα προσφορών ευβοϊκών επιχειρήσεων, καθώς και να αναρτήσετε και τη δική σας προσφορά.

Οι επιχειρήσεις του νομού, μπορείτε να στέλνετε email με τις προσφορές σας στο [email protected], όλες οι προσφορές θα αναρτώντε στο stirizo-evia.blogspot.com, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή οικονομική συναλλαγή για προβολή.

Ο αγώνας είναι κοινός και χρειάζεται συμμετοχή και όλων μας.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και αυτές με τη σειρά τους να κατανοήσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών. Το eviaportal.gr ως χορηγός επικοινωνίας της δράσης, είναι στη διάθεση όλων για να «πάρει» ανάσα και πάλι ο τόπος μας.

«ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ»

Στηρίξτε την τοπική αγορά, μην την αφήσετε να σβήσει τώρα που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Μην αφήσετε να χαθεί η πνοή του τόπου.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΕΥΒΟΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Αγοράστε από τα καταστήματα της Χαλκίδας.
Σκεφτείτε, πως κάθε φορά που αποφεύγετε να αγοράσετε από την τοπική αγορά στερείτε από την τοπική κοινωνία ένα εισόδημα.

Με κάθε κατάστημα που κλείνει, ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι μένουν χωρίς δουλειά, κάποιος χάνει το εισόδημα από το ενοίκιο, ο Δήμος τα έσοδα από τα τέλη… όλοι χάνουμε, γιατί όσοι περισσότεροι άνεργοι, τόσο λιγότεροι θα αγοράσουν τα δικά μας προϊόντα ή υπηρεσίες.
Μην ενισχύεται το παραεμπόριο! Έτσι ενισχύεται την πιθανότητα κλεισίματος περισσότερων καταστημάτων.
Μην προσφεύγετε σε άλλες μεγαλουπόλεις για αγορές! Τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας κάνουν για εσάς τις καλύτερες τιμές.
Αγοράστε τα τοπικά ευβοϊκά προϊόντα, με την καλύτερη ποιότητα!

http://www.stirizo-evia.gr/
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας