Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Συγκινητική η ανταπόκριση των ανθρώπων στη συλλογή τροφίμων σε σούπερ μάρκετ για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων και ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.
Τράπεζα Τροφίμων
Τράπεζα Τροφίμων
Την Παρασκευή 15 Απριλίου 20101, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η Πασχαλινή συλλογή τροφίμων για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (Πανίδου 22, Χαλκίδα, τηλ. 22210.23253), στα Καταστήματα των Super Markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΑΛΗΝΟΣ της Χαλκίδας.
Η ανταπόκριση των ανθρώπων και σ’ αυτό το κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας για προσφορά στον πλησίον, υπήρξε σπουδαία και ιδιαιτέρως συγκινητική, ιδιαιτέρως κατά τις ημέρες αυτές που όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας.
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επιθυμεί και δημοσίως να εκφράσει τις ευχαριστίες του ιδίου αλλά και όλων των συνεργατών του, Κληρικών και λαϊκών, στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, σε όλους εκείνους τους αδελφούς μας, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό της Τοπικής μας Εκκλησίας και προσέφεραν τρόφιμα για τους πολλούς πτωχούς και εμπεριστάτους, που καθημερινά προσέρχονται στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Εκκλησίας, για να βρουν βοήθεια και συμπαράσταση. Ευχαριστεί ακόμη ιδιαιτέρως και τους υπευθύνους και τους εργαζομένους στα ανωτέρα καταστήματα για την πολύτιμη βοήθειά τους σ’ αυτή την προσπάθεια.
Ο ελληνικός λαός είναι πάντοτε φιλότιμος και σήμερα, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε πλησίον των ενδεών και εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας και να καλλιεργούμε την μεταξύ μας ενότητα.
 Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

11/6/2018
Μετά την συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής κάνει ένα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας