Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητές της η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας πραγματοποίησε την προγραμματισμένη δράση καθαρισμού της Νότιας εισόδου της Λαμίας.

καθαρισμός εισόδου Λαμίας
καθαρισμός εισόδου Λαμίας

Παρά τη συνεχή βροχή μέλη και φίλοι της Πρωτοβουλίας συναντήθηκαν μπροστά στην Πανελλήνια Έκθεση και για περίπου δύο ώρες συγκέντρωσαν πάνω από εικοσιπέντε μεγάλες σακούλες σκουπίδια, κυρίως πλαστικά μπουκάλια και κάθε είδους συσκευασίες καφέ.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Στασινός, δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών «η πράξη αυτή είναι συμβολική. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας ότι ο δημόσιος χώρος είναι προέκταση του ιδιωτικού μας χώρου και αποτελεί καθρέφτη της αγωγής μας. Δεν είναι σωστό να πετάμε τα σκουπίδια μας από το παράθυρο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο δρόμος δεν είναι δημόσιος σκουπιδοτενεκές. Θέλουμε επίσης να δώσουμε το μήνυμα του ενεργού πολίτη, του εθελοντή, σε όλους, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά. Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τις υπηρεσίες καθαριότητας. Δρούμε συμπληρωματικά και συμβάλουμε κι εμείς με τη δράση μας για μια καθαρότερη πόλη»

Το παρόν στον καθαρισμό έδωσε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ Καλαμπαλίκης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα είναι διαθέσιμος σε κάθε ανάλογη δραστηριότητα στην πόλη.

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας θα συνεχίσει αυτές τις δραστηριότητες και σε άλλους τομείς της εθελοντικής δράσης, τις οποίες θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα.

 
Δημοφιλή σήμερα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery


Αρχή της σελίδας