Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Πρόταση για τη διοργάνωση Ημερίδας στη Βουλή των Ελλήνων, με θέμα «Νέα φτώχεια και Κοινωνικός Αποκλεισμός» του Συμεών Κεδίκογλου και 26 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Στην πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Νέα Φτώχεια & καθιέρωση ενός ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος», που συντόνισε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Κουρουμπλής και συνυπογράφουν 26 βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ., συμμετέχει ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου. Στόχος του βουλευτή με αυτή την πρωτοβουλία, είναι να διαμορφωθεί ένα «δίχτυ» κοινωνικής προστασίας για τις ομάδες που πλήττονται σήμερα περισσότερο.

Η πρόταση των βουλευτών απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τα Μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων και τους Προέδρους των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Σε αυτή την πρωτοφανή κοινωνική και οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, ο Συμεών Κεδίκογλου πιστεύει ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο οφείλει να λαμβάνει τα μηνύματα της κοινωνικής αγωνίας, να ασχοληθεί ενεργά με το πρόβλημα της φτώχειας, να συμβάλει με μέτρα που μπορούν να την περιορίσουν και να παλέψει για τη δίκαιη κατανομή των βαρών.
Δημοφιλή σήμερα

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Δαριβέρη

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Δαριβέρη

19/11/2018
Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Θανάση Ζεμπίλη «Γέφυρα στο Μέλλον», Ιωάννα Δαριβέρη....
Ολοκληρώθηκε το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ στην Χαλκίδα

Ολοκληρώθηκε το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ στην Χαλκίδα

19/11/2018
Το 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Noεμβρίου. Η Τελετή Λήξης πραγματοποιήθηκε στις 2...
Η Κεντροδεξιά στην Εύβοια οργανώνεται

Η Κεντροδεξιά στην Εύβοια οργανώνεται

19/11/2018
Η Κεντροδεξιά στην Εύβοια οργανώνεται δηλώνει ο πρώην Υπουργός και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, Κώστας Μαρκόπουλος....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας