Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά και κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου την Κυριακή, στις 10 το πρωί, απο τη ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα.      

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2011

Η συγκυρία της φετινής Πρωτομαγιάς κατακλύζεται από την πολύπλευρη κρίση που έχει πλημμυρίσει τη χώρα επί ένα χρόνο, ύστερα από την ψήφιση και εφαρμογή του Μνημονίου από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Εφαρμόζουν την πιο σκληρή και απάνθρωπη πολιτική που έχει επιβάλλει εκλεγμένη κυβέρνηση σε ολόκληρη τη δημοκρατική πορεία του ελληνικού έθνους. Τα μέτρα αυτά, με τον ακραία αντιλαϊκό, αντικοινωνικό και αρκετές φορές αντιδημοκρατικό περιεχόμενό τους, διευρύνουν όλο και περισσότερο την ανεργία και την ανέχεια, διαλύοντας και εξαφανίζοντας κάθε μορφή κοινωνικής προστασίας και ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος της χώρας.

Το νέο σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, με το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής 2012-2015 με το καλημέρα φέρνει νέες θυσίες για τους εργαζόμενους στο βωμό των αγορών, των κερδοσκόπων, των τραπεζών και στην ασυδοσία των μονοπωλίων. Σμικραίνει ακόμη τα κοινωνικά δικαιώματα, μεγαλώνει ακόμη το ΦΠΑ σε κοινωνικά αγαθά, προετοιμάζει και άλλες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις.

Καλούμε όλους του Έλληνες πολίτες, κάθε ηλικίας που δίνουν καθημερινά τον αγώνα της ζωής, όπου μαζί με τις απαραίτητες τιμές μνήμης και προσφοράς σε όλους τους αγωνιστές της πολύχρονης και ματωμένης διαδρομής του κινήματος των εργαζομένων, για ενότητα, συσπείρωση και συνολική παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε ανάπτυξη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΜΑΗ ΚΑΙ
ΩΡΑ 10.00 Π.Μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ.
ΖΗΤΩ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας