Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σύσκεψη προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το θέμα του δρόμου και τη αποκατάστασής του στο Στόμιο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Χαλκίδα.
Θανάσης Μπουραντάς
Θανάσης Μπουραντάς

Επειδή ορισμένοι, μετά από τρία περίπου χρόνια αποφάσισαν, ότι τώρα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στο Στόμιο Οξυλίθου και όχι τον περασμένο χειμώνα ή τους δύο προηγούμενους χειμώνες (2008 και 2009), έχουν ξεκινήσει ένα χαρτοπόλεμο που οδηγεί σε σύγχυση και αποπροσανατολισμό την κοινή γνώμη, θεωρήσαμε αναγκαίο να πραγματοποιήσουμε σύσκεψη με σκοπό την ολόπλευρη ενημέρωση των φορέων και των πολιτών.
Στη σύσκεψη προσκαλούνται, ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου και ο Δήμος Σκύρου όπως και εκπρόσωποι των συνδυασμών που εκπροσωπούνται στα Δημοτικά Συμβούλια, η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Υ.Α.Σ) με την παράκληση να προσκαλέσει και τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πατρών στους οποίους έχει αναθέσει την εκπόνηση μελέτης των καταπτώσεων και την κατολισθητικών φαινομένων στο Στόμιο.
Θα παρευρίσκεται επίσης η μελετητική ομάδα στην οποία έχει ανατεθεί η μελέτη από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας για να ενημερώσει για την πορεία της μελέτης.
Καλούνται επίσης, το ΤΕΕ Εύβοιας και οι ηγεσίες των Συλλόγων των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, ο Σύλλογος των Τεχνολόγων Μηχανικών και όλα τα μέσα ενημέρωσης της Εύβοιας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 10 Μαΐου 2011, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Λ. Χαινά 93 στη Χαλκίδα.
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας