Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ενημερωτική συγκέντρωση πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δ.Θωμάς την Κυριακή, για το θέμα του Στομίου. Να υπενθυμίσουμε πως την ερχόμενη Τρίτη έχει καλέσει σε ενημερωτική σύσκεψη για το ίδιο θέμα και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Θ.Μπουραντάς. Στην ανακοίνωση - κάλεσμα του Δημάρχου λοιπόν αναφέρονται τα εξής:
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

Σας καλούμε την Κυριακή 8 Μαίου 2011 και ώρα 11 π.μ στο εστιατόριο ΦΑΡΟΣ στο Στόμιο Οξυλίθου, για μία ενημερωτική συγκέντρωση και συζήτηση σε σχέση τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής μας στο Στόμιο. Έτσι ώστε όλοι μαζί:

Να διαμορφώσουμε την πρόταση μας για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά την ασφάλεια όλων μας αλλά και την τοπική μας οικονομία

Να αποφασίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες μας
 
Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας είναι σημαντική.
Γιατί όλοι μαζί πρέπει να αποφασίσουμε.
 Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

 




Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
ΘΕΜΗΣ (5/5/2011 1:16:13 πμ)
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΓΝΩΡΜΙΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΗΠΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΕΜΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Απόστολος Ζόρος (6/5/2011 2:43:57 μμ)
Η σύσκεψη που κάνει ο Θωμάς τι εξυπηρετεί? Να μαζέψει τους ψηφοφόρους του και να βζάζει δεκάρικους? Τί λένε οι επιστήμονες για το θέμα έχερι σημασία όχι ο Δήμαρχος Κύμης που έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με προσωπικές εμπάθεις και στρατηγικές...Ασ τους μαζέψει όλους και ας τους πάει να ακο΄υσουν τους αρμόδιους μηχανικούς την Τίτη 10 Μαϊου...Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κσατανάλωση!!!
Δημήτρης (7/5/2011 3:36:51 μμ)
εχω ένα ερώτημα αν η συγκέντρωση αυτή γινόταν μετα την ενημέρωση της περιφέρειας (10/5) δεν θα είχε πιό ουσιαστικά αποτελέσματα.......μήπως γίνεται για άλλους λόγους τώρα....δεν έχει κανένα νόημα 2 μέρες πρίν την συνάντηση - ενημέρωση από την περιφέρεια να συγκεντρώνουμε τον κόσμο , που τόσο προβλήματα έχει, να μάθει μονομερώς για το θέμα που πράγματι είναι αναγκαία η λύση...κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/5 , ημέρα απεργίας των Δήμων, και να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση και από τα δύο μέρη.....Οι λύσεις απαιτούν συνεναιση καιόχι μάχη χαρακωμάτων...ή στείρων αντιπαραθέσεων..πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όχι να τις διχάσουμε...γιατί η μισή αλήθεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας