Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Χαιρετισμός του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου στην Ολομέλεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Α.Τ.Ε.Ι Χαλκίδας. «Θα είστε η αρχή για τη μεγάλη νίκης της παράταξής μας».

Ο Σ.Κεδίκογλου με φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χαλκίδας
Ο Σ.Κεδίκογλου με φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χαλκίδας

Προπομπούς της νίκης της ΝΔ χαρακτήρισε ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου τους σπουδαστές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Χαλκίδας, μιλώντας στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου ενόψει των φοιτητικών εκλογών, που θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου.
 «Η δική σας μάχη στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές – είπε- σας φέρνει μπροστάρηδες σε μία μεγάλη κρίσιμη εθνική μάχη, γιατί μέσα στους επόμενους έξι μήνες είναι βέβαιο ότι θα έχουμε εθνικές εκλογές και εσείς θα είσαστε πάλι το εφαλτήριο που θα μας οδηγήσει στην εξουσία, όχι ως αυτοσκοπό, αλλά γιατί αποτελούμε την καλύτερη πρόταση και μπορούμε να ξαναδώσουμε ελπίδα στους Έλληνες ».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον προγραμματικό λόγο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τονίζοντας ότι καταθέτουν μία πλήρη και καινοτόμα πρόταση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, συνεχίζοντας ως φοιτητικό κίνημα να πρωτοπορούν και να δημιουργούν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε τις προϋποθέσεις που θέτουν για τη λειτουργία των μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων, διατυπώνοντας την άποψη ότι τους κανόνες λειτουργίας πρέπει να τους θέσουν οι ίδιοι άμεσα, αλλιώς το ζήτημα θα αυτορυθμιστεί βάσει των οδηγιών της ΕΕ εις βάρος της δημόσιας τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επισήμανε δε και μία αντιστοιχία μεταξύ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τονίζοντας ότι όπως οι προτάσεις τους πρέπει να καθορίσουν το πλαίσιο λειτουργίας των μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων, έτσι και οι προτάσεις της ΝΔ θα πρέπει να οδηγήσουν στην ωφέλιμη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. «Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε ξεπούλημα και όχι αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε, ότι θα είναι αρωγός των προσπαθειών του πιο δυναμικού μέρους της φιλελεύθερης παράταξης, που είναι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και δήλωσε βέβαιος για τη νίκη τους που θα ανοίξει το δρόμο της ελπίδας για τη χώρα.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας