Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά την επιμήκυνση αποπληρωμής των οφειλών δανειοληπτών ΤΕΜΠΜΕ, με επιστολή του προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Παναγιώτης Σίμωσης.
Παναγιώτης Σίμωσης.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζοντας τον προβληματισμό του ως προς τη δυνατότητα της επιχειρηματικής κοινότητας για την αποπληρωμή των οφειλών που έχουν ληφθεί με την εγγύηση του ΤΕΜΠΜΕ, ζήτησε την παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργείου.
Συγκεκριμένα με επιστολή προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το Επιμελητήριο Εύβοιας ζήτησε να παραταθεί η περίοδος αποπληρωμής των οφειλών αυτών, ή να χορηγηθεί ουσιαστική περίοδος χάριτος στις επιχειρήσεις.
Το Επιμελητήριο επισημαίνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ρύθμιση των οφειλών των επιχειρήσεων που έχουν ληφθεί με την εγγύηση του ΤΕΜΠΜΕ, διότι η πρωτοφανής οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας με τις γνωστές συνέπειες της και η τεράστια έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, έχουν ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να οδηγούνται σε οικονομικό μαρασμό. Έτσι με τις παρούσες συνθήκες οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις περισσότερες υποχρεώσεις τους, συμπεριλαμβανόμενης και της υποχρέωσης τους για την αποπληρωμή των οφειλών αυτών.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας