Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Ν. Ευβοίας με πρωτοβουλία της Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής κ. Μπασαγιάννη Ελευθερίας και της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας κ. Καλαθέρη Μαγδαληνής πραγματοποιεί σεμινάρια προληπτικής παρέμβασης σε γονείς νηπιαγωγείων, τη χρονική περίοδο Απρίλιος- Μάϊος 2011, στα Ψαχνά, στα Βασιλικά και στη Σκύρο.

Οι παρεμβάσεις αυτές οργανώθηκαν μετά την μεγάλη και άμεση ανταπόκριση των κατοίκων της Κεντρικής Εύβοιας, αλλά και πιο απομακρυσμένων περιοχών του νομού, οι οποίοι εξέφρασαν έντονη ανάγκη για ενημέρωση και υποστήριξή τους γύρω από θέματα επικοινωνίας με τα παιδιά.
Τα σεμινάρια λειτουργούν με τη μορφή ομάδας γονέων που συμμετέχει ενεργητικά στις συζητήσεις, με θέματα που αφορούν την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών, την αυτοεκτίμηση, την έκφραση συναισθημάτων, τις συγκρούσεις στην οικογένεια, τις ανάγκες γονέων και παιδιών και την εφηβεία γενικότερα. Η ομάδα έχει στόχο να στηρίξει τους γονείς στο δύσκολο γονεϊκό τους ρόλο και τους δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούν και να επεξεργαστούν τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους φόβους τους μαζί με άλλους γονείς.
Οι συναντήσεις με τους γονείς θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών σε χώρους του 3ου νηπιαγωγείου Ψαχνών, στο Δημοτικό σχολείο Βασιλικών και της Σκύρου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

 
Δημοφιλή σήμερα

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

16/9/2018
H 8η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που πραγματοποιείται στο αλσύλλιο του Φάρου Χαλκίδας, ολοκληρώνεται σήμερα ...
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

16/9/2018
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο της Νέας Αρτάκης, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατ...
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας