Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Ν. Ευβοίας με πρωτοβουλία της Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής κ. Μπασαγιάννη Ελευθερίας και της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας κ. Καλαθέρη Μαγδαληνής πραγματοποιεί σεμινάρια προληπτικής παρέμβασης σε γονείς νηπιαγωγείων, τη χρονική περίοδο Απρίλιος- Μάϊος 2011, στα Ψαχνά, στα Βασιλικά και στη Σκύρο.

Οι παρεμβάσεις αυτές οργανώθηκαν μετά την μεγάλη και άμεση ανταπόκριση των κατοίκων της Κεντρικής Εύβοιας, αλλά και πιο απομακρυσμένων περιοχών του νομού, οι οποίοι εξέφρασαν έντονη ανάγκη για ενημέρωση και υποστήριξή τους γύρω από θέματα επικοινωνίας με τα παιδιά.
Τα σεμινάρια λειτουργούν με τη μορφή ομάδας γονέων που συμμετέχει ενεργητικά στις συζητήσεις, με θέματα που αφορούν την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών, την αυτοεκτίμηση, την έκφραση συναισθημάτων, τις συγκρούσεις στην οικογένεια, τις ανάγκες γονέων και παιδιών και την εφηβεία γενικότερα. Η ομάδα έχει στόχο να στηρίξει τους γονείς στο δύσκολο γονεϊκό τους ρόλο και τους δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούν και να επεξεργαστούν τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους φόβους τους μαζί με άλλους γονείς.
Οι συναντήσεις με τους γονείς θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών σε χώρους του 3ου νηπιαγωγείου Ψαχνών, στο Δημοτικό σχολείο Βασιλικών και της Σκύρου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας