Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, με αφορμή το σχέδιο που παρουσίασε ο καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος και η υπ’ αυτόν Επιτροπή για συγχωνεύσεις νοσοκομείων, στο οποίο προτείνονται αλλαγές και για τα νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Κατερίνα Περλεπέ
Κατερίνα Περλεπέ

«Άλλο οι μελέτες για τα νοσοκομεία και άλλο οι πολιτικές αποφάσεις, επισημαίνει η κυρία Περλεπέ».

«Ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας έχει δηλώσει ότι, οι μελέτες του κ. Λιαρόπουλου και της επιστημονικής του επιτροπής, δεν είναι δεσμευτικές για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
Όσον αφορά τη μελέτη για την Εύβοια και τα νοσοκομεία της, πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο αναφέρεται μόνο στις συγχωνεύσεις των διοικήσεων.
 Έχοντας ήδη επικοινωνήσει με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αλλά και με το Διοικητή της 5ης ΔΥΠΕ θέλω να δηλώσω ότι, τα νοσοκομεία του νομού μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς μεταβολές στο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, στο οποίο βρίσκονται σήμερα.
Κατά συνέπεια, κάθε άλλη εκδοχή, είναι ανεδαφική, ανεφάρμοστη για την Εύβοια και απορριπτέα εξ αρχής τόσο εκ μέρους μου, όσο και εκ μέρους πιστεύω του συνόλου των Ευβοέων πολιτών».
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας