Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑΟΣ, Ουρανία Παπανδρέου προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κύριο Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με την υποβάθμιση του νοσοκομείου της Κύμης στην Εύβοια.

Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου
Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου

 Μεγάλη αγανάκτηση και ανασφάλεια έχει κατακλύσει τους κατοίκους στην Κύμη της Εύβοιας από τη φημολογούμενη κατάργηση του νοσοκομείου της Κύμης και την υποβάθμισή του σε Κέντρο Υγείας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, καθώς έχουμε υπόψη μας την άθλια κατάσταση του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου. Δεδομένης της γεωγραφικής θέσης του νοσοκομείου της Κύμης και του γνωστού οδικού δικτύου το αποτέλεσμα για την υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων, θα είναι η περαιτέρω απαξίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η επιδείνωση του αποκλεισμού των κατοίκων από στοιχειώδεις έστω υγειονομικές υπηρεσίες. Εξάλλου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μιλάμε για μία προσβλητική υποβάθμιση του Νοσοκομείου της γενέτειρας του Γεωργίου Παπανικολάου.

Συνεπώς ερωτάται ο Κύριος Υπουργός

1. Ποια είναι η θέση του Υπουργείου για το συγκεκριμένο θέμα;
2. Γιατί δεν επεμβαίνει άμεσα το Υπουργείο προκειμένου να αναβαθμίσει με κινήσεις του την υγεία σε νευραλγικές περιοχές της Ελλάδας όπως είναι η Εύβοια και όχι να τις υποβαθμίζει;

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας