Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Διαβεβαιώσεις έλαβε ο Σίμος Κεδίκογλου για την επανέναρξη των εργασιών στο ΚΥ Ιστιαίας. Ωστόσο άγνωστο πότε θα ολοκληρωθούν, αν και η ημερομηνία παράδοσης είναι 29/5/11!
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Διαβεβαιώσεις για την επανέναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση και επέκταση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας έδωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής Ευβοίας, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.
Παραμένει, όμως, άγνωστη η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου αφού με ευθύνη της κυβέρνησης υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή του εργολάβου, που δικαιούται πλέον να λάβει παράταση για την ημερομηνία παράδοσης του έργου.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός απάντησε, ότι παρότι το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου 2077-2013) και οι πιστώσεις είναι εξασφαλισμένες, λόγω διαδικαστικών θεμάτων υπήρξε η καθυστέρηση της πληρωμής. Ο εργολάβος ήδη έχει εξοφληθεί πλήρως και από τις 6-4-2011 ξεκίνησε τις εργασίες. Η ΔΕΠΑΝΟΜ μετά την επανέναρξη των εργασιών αναμένει από τον ανάδοχο αίτημα παράτασης, προκειμένου να προσδιορίσει τη νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου.
Σημειώνεται, επίσης, ότι ο χρόνος παράδοσης του έργου με βάση το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα είχε προσδιοριστεί για τις 29-5-2011.

 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας