Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Διαβεβαιώσεις έλαβε ο Σίμος Κεδίκογλου για την επανέναρξη των εργασιών στο ΚΥ Ιστιαίας. Ωστόσο άγνωστο πότε θα ολοκληρωθούν, αν και η ημερομηνία παράδοσης είναι 29/5/11!
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Διαβεβαιώσεις για την επανέναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση και επέκταση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας έδωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής Ευβοίας, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.
Παραμένει, όμως, άγνωστη η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου αφού με ευθύνη της κυβέρνησης υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή του εργολάβου, που δικαιούται πλέον να λάβει παράταση για την ημερομηνία παράδοσης του έργου.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός απάντησε, ότι παρότι το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου 2077-2013) και οι πιστώσεις είναι εξασφαλισμένες, λόγω διαδικαστικών θεμάτων υπήρξε η καθυστέρηση της πληρωμής. Ο εργολάβος ήδη έχει εξοφληθεί πλήρως και από τις 6-4-2011 ξεκίνησε τις εργασίες. Η ΔΕΠΑΝΟΜ μετά την επανέναρξη των εργασιών αναμένει από τον ανάδοχο αίτημα παράτασης, προκειμένου να προσδιορίσει τη νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου.
Σημειώνεται, επίσης, ότι ο χρόνος παράδοσης του έργου με βάση το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα είχε προσδιοριστεί για τις 29-5-2011.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας