Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Μετά την παραίτηση του Παντελή Κούκου από τη θέση του Α Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, καθήκοντα αναλαμβάνει ο Λευτέρης Ντεγιάννης, που εκλέχθηκε από το Σώμα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.. Τη θέση διεκδίκησε και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, που έχασε για τέσσερις ψήφους.

Λ.Ντεγιάννης
Λ.Ντεγιάννης

Να σημειωθεί, ότι ο Λευτέρης Ντεγιάννης έλαβε 15 ψήφους και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου 11 από τις 26 συνολικά ψήφους. Πρόκειται για δύο ανθρώπους που εκλέγονται πολλά χρόνια στο Επιμελητήριο και έχουν τη δική τους πορεία μέσα στο Δ.Σ..
Μάλιστα, η πρόταση του Γιάννη Γεροντίτη, πριν τη ψηφοφορία, ήταν να μην ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία εκλογής, να οριστεί Α Αντιπρόεδρος ο Λευτέρης Ντεγιάννης, τιμητικά, λόγω της συνταξιοδότησής του που αναμένεται σε λίγο καιρό και αμέσως μετά να αναλάβει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου. Ωστόσο η πρόταση του κ.Γεροντίτη δεν έγινε αποδεκτή και έτσι προχώρησε το Δ.Σ. σε ψηφοφορία.
Σ’ ότι αφορά τον Παντελή Κούκο να σημειωθεί πως παραιτήθηκε λόγω υποχρεώσεων, αφού εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Επιχειρήσεων.
Ο Παντελής Κούκος ευχαρίστησε το Σώμα για τη συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο Επιμελητήριο και προέβη και σε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του στο Δ.Σ..
Όσο για τον νέο Α Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, Λευτέρη Ντεγιάννη μετά την εκλογή του δήλωσε «Θέλω το λίγο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου, να βοηθήσω, προκειμένου να μην επαναληφθούν στιγμές γκρίνιας μέσα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, όπως αυτές που ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο και να υπάρξει καλή συνεργασία προς όφελος όλων μας».
Δημοφιλή σήμερα

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

16/9/2018
H 8η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που πραγματοποιείται στο αλσύλλιο του Φάρου Χαλκίδας, ολοκληρώνεται σήμερα ...
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

16/9/2018
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο της Νέας Αρτάκης, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατ...
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας