Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αυτό τονίζει στην παρακάτω ανακοίνωσή του, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΝ, Βαγγέλης Αποστόλου, αναφερόμενος στην πεζογέφυρα του Διοικητηρίου Χαλκίδας, την οποία χαρακτηρίζει άχρηστη και επικίνδυνη. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος πολίτης αλλά και ο επισκέπτης της Χαλκίδας δεν μπορεί να μην ενοχλείται με την εικόνα που αντικρύζει στις δύο εισόδους της πόλης, του τερατουργήματος του ΚΤΕΛ και του εκτρώματος της πεζογέφυρας του Διοικητηρίου.
 Ιδιαίτερα η πεζογέφυρα, πέραν του τεράστιου κόστους της, είναι επιπλέον άχρηστη και επικίνδυνη, ενώ ο τρόπος ανέγερσής της αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα υποτελούς λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής της Χαλκίδας.
 Είναι άχρηστη γιατί δεν χρησιμοποιείται από κανέναν πολίτη που θέλει να επισκεφθεί για δουλειές την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, πράγμα που μπορούσαν να προβλέψουν με μια απλή μελέτη αλλά και αντιγράφοντας αυτό που συμβαίνει σε άλλες πόλεις: Οι πεζογέφυρες στήνονται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, ενώ σε ανάλογους δρόμους τοποθετούν σηματοδότες για πεζούς.
 Είναι επικίνδυνη γιατί «επιτρέπει» στους οδηγούς να αναπτύσσουν ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή με αποτέλεσμα όταν πολίτες επιχειρούν να περάσουν από τη διάβαση πεζών (αλήθεια γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη σήμανση!!!) να συμβαίνουν ατυχήματα, όπως η πρόσφατη απώλεια ενός συνανθρώπου μας.
 Πέραν αυτών οι διαδικασίες της κατασκευής της έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η Χαλκίδα είναι μια ανυπεράσπιστη πόλη, αφού όταν ο Δήμος ζήτησε μερικά στοιχεία - μετά από αίτημα της πρώην Ν. Α. Εύβοιας για την έγκρισή της - όχι μόνον ως αρμόδια υπηρεσία αλλά και ως χρήστης (αν είναι ιδιοκτήτης ακόμη χειρότερα) μέρους του χώρου έδρασής της, η απάντηση ήταν: Θα τη φτιάξουμε γιατί έτσι το θέλουμε!! γνωρίζουμε ότι παρανομούμε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες!!!
 Και βέβαια η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής ήταν η γνωστή: Σιωπή!!!
 Ο Δήμαρχος δεν υπερασπίστηκε για μια ακόμη φορά τη πόλη μας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Φώτης Αναστασίου (24/5/2011 12:26:37 μμ)
Καλά δεν έχω ακούσει, από τον Κύριο Αποστόλου ποτέ κάτι θετικό τελικά όλα λάθος είναι.....
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας