Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Υπεγράφη σήμερα, η Κοινή Υπουργική Απόφαση απο τον Αναπληρωτή Υπουργό Πειρβάλλοντος, Ν.Σηφουνάκη και τον Υπουργό Υγείας, Αν.Λοβέρδο, με την οποία εγκρίνονται οι όροι δόμησης για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και ολοκληρώθηκε έτσι η διαδικασία για την έναρξη της οικοδόμησης του έργου.
Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Νοσοκομείο Χαλκίδας.

«Δικαιώνεται η πολύχρονη προσπάθεια για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας», δηλώνει η Κατερίνα Περλεπέ.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, μετά και την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) που υπεγράφη σήμερα 24 Μαΐου 2011 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Νίκο Σηφουνάκη και τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο με την οποία εγκρίθηκαν οι όροι δόμησης για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και ολοκληρώθηκε έτσι η διαδικασία για την έναρξη της οικοδόμησης του έργου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 1998 για την προώθηση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, από τη τριμελή τότε Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στην οποία (τριμελή) συμμετείχα μαζί με τον Γιάννη Σιαγιάννη και τον Γιάννη Παπουτσή και με Γεν. Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την περίοδο εκείνη, τον νυν Γραμματέα της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ κ. Β. Έξαρχο, και όσον αφορά το διαδικαστικό της μέρος, σήμερα δικαιώνεται.
Τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά τις ενέργειες που απαιτούνταν, ώστε να αρχίσει η κατασκευή του έργου ήταν και πολλά και περίπλοκα.
Το διάστημα των 5,5 χρόνων εξουσίας της Ν. Δημοκρατίας ήταν ουσιαστικά νεκρός χρόνος για την προώθηση των διαδικασιών και το μεγάλο αυτό έργο είχε παγώσει, με κίνδυνο να χαθεί.
Το τελευταίο ενάμιση έτος όμως, όλες οι παλιές εκκρεμότητες και ότι έπρεπε ακόμα να γίνει, αντιμετωπίστηκαν. Με την Κ.Υ.Α. που υπεγράφη σήμερα από τους αρμόδιους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο και το έργο θα αρχίσει να κατασκευάζεται.
Και σ’ αυτό, το τελικό πλέον στάδιο, μέχρι την ολοκλήρωση του Νοσοκομείου, το εν λόγω έργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για τις προτεραιότητές μου ως βουλευτή, αλλά και ως γιατρού, Θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά την πορεία του έργου και να παράσχω κάθε δυνατή βοήθεια για την ταχύτερη περάτωσή του με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Δημοφιλή σήμερα

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου

20/3/2019
Πενθεί η Κύμη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου πρώην Δημάρχου....
Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας