Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης - Αλιβερίου για την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τα θέματα που συζητήθηκαν:

Τη Δευτέρα 23 Μάη το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου συνεδρίασε με θέμα: «Έγκριση αναθεωρημένου προϋπολογισμού.»
 
 Η Λαϊκή Συσπείρωση στη τοποθέτηση της, διατύπωσε την έκπληξη της και κατάγγειλε ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και η αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα, ενώ στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με έκτακτο θέμα Η.Δ. την υποβάθμιση του νοσοκομείου της Κύμης, έκαναν ότι εντονότατα διαφωνούσαν και χτυπούσαν τύμπανα πολέμου, στην συνεδρίαση αυτή δεν αρθρώσαν συλλαβή.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε την άμεση σύγκληση σύσκεψης μαζικών φορέων της περιοχής για επεξεργασία προγράμματος αγωνιστικών κινητοποιήσεων και το συντονισμό αυτών των αγώνων σε πρώτη φάση με τους φορείς των Δήμων Σκύρου, Καρύστου, και Χαλκίδας γιατί οι ανατροπές που σχεδιάζονται στο τομέα της υγείας δεν αφορούν μόνο το δήμο μας αλλά τις λαϊκές οικογένειας όλης της χώρας.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση παλεύει για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας με πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, με κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης και κάθε πληρωμής των εργαζομένων για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικών, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, όλων των κλάδων. Για προστασία της δημόσιας υγείας με μέτρα πρόληψης που θα συνδέονται οργανικά με όλες τις βαθμίδες Υγείας και με την εξασφάλιση αναλογών υπηρεσιών. Για τη λειτουργία κρατικού οργανισμού φαρμάκου που θα έχει την ευθύνη της έρευνας, παραγωγής, εισαγωγής, ελέγχου και δωρεάν διάθεσης του φαρμάκου στο λαό κ.ά.

 Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε επίσης να πληροφορηθεί τι μέτρα έχει αποφασίσει ή τι σκέπτεται να προτείνει ο Δήμαρχος για προστασία από πυρκαγιές τη καλοκαιρινή περίοδο γιατί λόγω των πολλών βροχοπτώσεων η βλάστηση είναι μεγαλύτερη και περισσότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά. (Δε δόθηκε καμιά απάντηση.)
 
 Όσο για τον προϋπολογισμό τονίστηκε ότι ο συμβιβασμός σε περικοπές λόγω καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης δείχνουν το δρόμο που βαδίζουν όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις. Τον δρόμο της υποταγής στις αποφάσεις κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, Ε.Ε. Δ.Ν.Τ. ,για διέξοδο από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος της πλουτοκρατίας και μόνο.
 Για τη Λαϊκή Συσπείρωση ο προϋπολογισμός δεν είναι λογιστική κατάσταση και περιγραφή έργων. Είναι ο καθρέπτης της αντιλαϊκής πολιτικής από τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων μέχρι τη φορομπηχτική τους πολιτική απέναντι στο λαό.
 Όχι μονό λοιπόν καταψηφίζουμε, αλλά ενημερώνουμε το λαό με τη πάλη του να ανατρέψει αυτή την πολιτική και τους εκπροσώπους της.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας