Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την απάντηση του Υπουργείου Υγείας, για το Νοσοκομείο Καρύστου, ο Δήμαρχος Νίκος Μανώλης, τονίζοντας πως παίζει με τις λέξεις και εμπαίζει τη νοημοσύνη των Καρυστινών. Καλεί όλους σε συμμετοχή στην κινητοποίηση της Πέμπτης, στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας.
Ο Νίκος Μανώλης, νέος Δήμαρχος Καρύστου
Ο Νίκος Μανώλης, νέος Δήμαρχος Καρύστου

Αγαπητοί Συνδημότες,
 το απαράδεκτο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας, που έφτασε στο Δημαρχείο και μιλάει για μη συγχώνευση του Νοσοκομείου Καρύστου, υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και δείχνει ότι, όπως συμβαίνει και με το 2ο Δημοτικό έτσι και τώρα, μας εμπαίζουν, παίζοντας με τις λέξεις και προκαλώντας την αγανάκτησή μας.
 Καλούμε σε συστράτευση όλους τους δημότες και φίλους της Νότιας Καρυστίας, να συνεχίσουμε τον αγώνα και την Πέμπτη, το πρωί στις 6, από τις πλατείες Καρύστου, Μαρμαρίου και Στύρων να ξεκινήσουμε για τη Χαλκίδα για την προγραμματισμένη διαδήλωση, που θα γίνει στις 8:30 π.μ. με το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας.
 Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν θα υποχωρήσουμε σε υποσχέσεις που δεν πείθουν κανέναν και θα συνεχίσουμε έως ότου τα δίκαια αιτήματά μας, που έχουν να κάνουν με τα πολυτιμότερα αγαθά του ανθρώπου ΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ, γίνουν ΠΡΑΞΕΙΣ.

 Ενωτικά και με δύναμη,
 Νίκος Μανώλης
 Δήμαρχος Καρύστου

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας