Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Συνεκπαίδευση Εφέδρων με τη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας.

φωτό απο την εκπαίδευση
φωτό απο την εκπαίδευση

Το Γραφείο Υπηρεσίας Εφέδρων του Νομού Ευβοίας σας ενημερώνει ότι ύστερα από την αποδοχή εκ του νέου Διοικητή της Σχολής Πεζικού, Υποστράτηγου κ’ Γκορίτσα Ελευθέριου της εισήγησης του Διευθυντού αυτού, κ΄ Καπεντζώνη Ανδρέα (Ε. Ταγματάρχη ΠΖ ), και της επιθυμίας του Σ.Ε.ΑΝ. Ευβοίας για την συμμετοχή των Εφέδρων Αξιωματικών και της Εφεδρείας γενικότερα, σε στρατιωτική εκπαίδευση (πορείες – βολές – ενημέρωση νέων όπλων), και ενεργώντας άμεσα και ταχύτητα, ο Διευθυντής του Γ.Υ.Ε.Ν. Ευβοίας κ΄ Καπεντζώνης Ανδρέας σε συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, επέλεξαν αντιπροσωπευτικά τους: Καπεντζώνη Ανδρέα Εφ. Τχη (ΠΖ), Δαμιανίδη Αλέξανδρο ( Εφ. Λοχαγό ΤΧ/ΕΔ & Γραμματέα του ΣΕΑΝ ), Βάσσο Παναγιώτη (Εφ. Ανθυπολοχαγό ΜΧ & Ταμία του ΣΕΑΝ ), Παπαβασιλείου Ιωάννη (Εφ. Λοχαγό ΕΔ ) Δεσίπρη Γεώργιο (Εφ. Υπολοχαγό ΕΔ), Μιχαηλίδη Μιχάλη (Εφ. Υπολοχαγό ΕΔ ), Καπελάκο Γεώργιο ( Εφ. Ανθυπολοχαγό ΠΖ), όπως λάβουν μέρος στην εκπαίδευση με τα μόνιμα στελέχη της Σχολής Πεζικού την Τρίτη 24/ 5 /2011 στο Πεδίο Βολής, η οποία περιλάμβανε ενημέρωση – εκπαίδευση, ημερήσιες και νυκτερινές βολές με φορητό οπλισμό.
 Παρών καθ΄ όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης ήταν ο Δ/ντής Σπουδών της Σχολής Πεζικού, κ΄ Δαβιώτης Λάμπρος (Σχης ΠΖ).
 Η αντιπροσωπευτική αυτή συμμετοχή των Εφέδρων Αξιωματικών, οι οποίοι έφεραν άκρως θετικά αποτελέσματα στις βολές, αντικατοπτρίζει την διάθεση της Εφεδρείας γενικότερα για την πραγματική της αποστολή, αυτή της άμεσης στρατιωτικής ετοιμότητας.

 Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

 Ο Διευθυντής του Γ.Υ.Ε.Ν. Ευβοίας κ΄ Καπεντζώνης Ανδρέας Έφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) , και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των Εφέδρων, τον νέο Διοικητή της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγο κ΄Γκορίτσα Ελευθέριο, και τον Υποδιοικητή κ Σαμπάνη Ευάγγελο, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο διαρκές αίτημα της Εφεδρείας για συμμετοχή σε στρατιωτικές ασκήσεις, καθώς και τον Δ/ντή Σπουδών της Σχολής Πεζικού, κ΄ Δαβιώτη Λ. ( Σχη ΠΖ) για την ζεστή φιλοξενία την ημέρα της εκπαίδευσης.
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων

18/6/2018
Από τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης το...
Το νέο βιβλίο του Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά»

Το νέο βιβλίο του Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά»

19/6/2018
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του αγαπητού Κολομβιανού συγγραφέα Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες με ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας