Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Συνεκπαίδευση Εφέδρων με τη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας.

φωτό απο την εκπαίδευση
φωτό απο την εκπαίδευση

Το Γραφείο Υπηρεσίας Εφέδρων του Νομού Ευβοίας σας ενημερώνει ότι ύστερα από την αποδοχή εκ του νέου Διοικητή της Σχολής Πεζικού, Υποστράτηγου κ’ Γκορίτσα Ελευθέριου της εισήγησης του Διευθυντού αυτού, κ΄ Καπεντζώνη Ανδρέα (Ε. Ταγματάρχη ΠΖ ), και της επιθυμίας του Σ.Ε.ΑΝ. Ευβοίας για την συμμετοχή των Εφέδρων Αξιωματικών και της Εφεδρείας γενικότερα, σε στρατιωτική εκπαίδευση (πορείες – βολές – ενημέρωση νέων όπλων), και ενεργώντας άμεσα και ταχύτητα, ο Διευθυντής του Γ.Υ.Ε.Ν. Ευβοίας κ΄ Καπεντζώνης Ανδρέας σε συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, επέλεξαν αντιπροσωπευτικά τους: Καπεντζώνη Ανδρέα Εφ. Τχη (ΠΖ), Δαμιανίδη Αλέξανδρο ( Εφ. Λοχαγό ΤΧ/ΕΔ & Γραμματέα του ΣΕΑΝ ), Βάσσο Παναγιώτη (Εφ. Ανθυπολοχαγό ΜΧ & Ταμία του ΣΕΑΝ ), Παπαβασιλείου Ιωάννη (Εφ. Λοχαγό ΕΔ ) Δεσίπρη Γεώργιο (Εφ. Υπολοχαγό ΕΔ), Μιχαηλίδη Μιχάλη (Εφ. Υπολοχαγό ΕΔ ), Καπελάκο Γεώργιο ( Εφ. Ανθυπολοχαγό ΠΖ), όπως λάβουν μέρος στην εκπαίδευση με τα μόνιμα στελέχη της Σχολής Πεζικού την Τρίτη 24/ 5 /2011 στο Πεδίο Βολής, η οποία περιλάμβανε ενημέρωση – εκπαίδευση, ημερήσιες και νυκτερινές βολές με φορητό οπλισμό.
 Παρών καθ΄ όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης ήταν ο Δ/ντής Σπουδών της Σχολής Πεζικού, κ΄ Δαβιώτης Λάμπρος (Σχης ΠΖ).
 Η αντιπροσωπευτική αυτή συμμετοχή των Εφέδρων Αξιωματικών, οι οποίοι έφεραν άκρως θετικά αποτελέσματα στις βολές, αντικατοπτρίζει την διάθεση της Εφεδρείας γενικότερα για την πραγματική της αποστολή, αυτή της άμεσης στρατιωτικής ετοιμότητας.

 Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

 Ο Διευθυντής του Γ.Υ.Ε.Ν. Ευβοίας κ΄ Καπεντζώνης Ανδρέας Έφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) , και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των Εφέδρων, τον νέο Διοικητή της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγο κ΄Γκορίτσα Ελευθέριο, και τον Υποδιοικητή κ Σαμπάνη Ευάγγελο, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο διαρκές αίτημα της Εφεδρείας για συμμετοχή σε στρατιωτικές ασκήσεις, καθώς και τον Δ/ντή Σπουδών της Σχολής Πεζικού, κ΄ Δαβιώτη Λ. ( Σχη ΠΖ) για την ζεστή φιλοξενία την ημέρα της εκπαίδευσης.
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Κρίστοφερ και Γουίνι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Κρίστοφερ και Γουίνι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/9/2018
Η παιδική ταινία «Κρίστοφερ και Γουίνι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 20 ...
Η ταινία «Ο Κυνηγός» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Ο Κυνηγός» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/9/2018
Η ταινία «Ο Κυνηγός» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018. ...
Ευχαριστήρια Επιστολή Γυμνασίου Κριεζών στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου

Ευχαριστήρια Επιστολή Γυμνασίου Κριεζών στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου

21/9/2018
Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Κριεζών στο δήμο Κύμης - Αλιβερίου απέστειλε η διευθύντρια του σχολείου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery


Αρχή της σελίδας