Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP)
υιοθετεί την πρόταση της ΟΝΝΕΔ για το ευρωομόλογο

 Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας), κατέθεσε τον περασμένο Ιανουάριο στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) ψήφισμα σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας, στο οποίο περιλαμβάνεται και η λύση του Ευρω-ομολόγου.

 Το ψήφισμα στηρίχθηκε από την Ιρλανδική Νεολαία (Young Fine Gael), τη Λεττονική Νεολαία (YLPP) και την Ολλανδική Νεολαία (CDJA και υιοθετήθηκε από την ομάδα εργασίας για την «Ευρωπαϊκές Πολιτικές» με ομοφωνία αλλά και από το Συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ με μόλις 2 ψήφους κατά, αποδεικνύοντας ότι οι νέοι ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται πως μόνο με μέτρα αλληλεγγύης μπορεί να ανακάμψει η ευρωπαϊκή οικονομία και τα κράτη μέλη να εξέλθουν από την κρίση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκε και η Γερμανική Νεολαία.

 Λαμβάνοντας συνεπώς υπόψην τη δύσκολη οικονομική συγκυρία κατά την οποία αυτό επετεύχθη, το ψήφισμα αποτελεί μια σημαντική επιτυχία που τονίζει την αναγκαιότητα ευρωπαϊκών λύσεων στα εθνικά οικονομικά προβλήματα.

 Το Ευρωομόλογο άλλωστε, είναι ένα από τα μέτρα που μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία των Κρατών-Μελών προς τις αγορές, να επιφέρει κέρδη αναλογικά και στα 27 Κράτη της Ε.Ε. και να αυξήσει τις ευκαιρίες δανεισμού με χαμηλότερα επιτόκια.

 
Δημοφιλή σήμερα

Παραδοσιακές Απόκριες στην Σκύρο για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

Παραδοσιακές Απόκριες στην Σκύρο για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

18/02/2018
Την Σκύρο επέλεξε ο Πρωθυπουργός με την οικογένεια του για να γιορτάσει το τριήμερο της Αποκριάς....
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

17/02/2018
Την Τετάρτη 21Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτι...
Αναβαθμίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας

17/02/2018
Μία σημαντική συμφωνία για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας