Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP)
υιοθετεί την πρόταση της ΟΝΝΕΔ για το ευρωομόλογο

 Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας), κατέθεσε τον περασμένο Ιανουάριο στη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) ψήφισμα σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας, στο οποίο περιλαμβάνεται και η λύση του Ευρω-ομολόγου.

 Το ψήφισμα στηρίχθηκε από την Ιρλανδική Νεολαία (Young Fine Gael), τη Λεττονική Νεολαία (YLPP) και την Ολλανδική Νεολαία (CDJA και υιοθετήθηκε από την ομάδα εργασίας για την «Ευρωπαϊκές Πολιτικές» με ομοφωνία αλλά και από το Συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ με μόλις 2 ψήφους κατά, αποδεικνύοντας ότι οι νέοι ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται πως μόνο με μέτρα αλληλεγγύης μπορεί να ανακάμψει η ευρωπαϊκή οικονομία και τα κράτη μέλη να εξέλθουν από την κρίση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκε και η Γερμανική Νεολαία.

 Λαμβάνοντας συνεπώς υπόψην τη δύσκολη οικονομική συγκυρία κατά την οποία αυτό επετεύχθη, το ψήφισμα αποτελεί μια σημαντική επιτυχία που τονίζει την αναγκαιότητα ευρωπαϊκών λύσεων στα εθνικά οικονομικά προβλήματα.

 Το Ευρωομόλογο άλλωστε, είναι ένα από τα μέτρα που μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία των Κρατών-Μελών προς τις αγορές, να επιφέρει κέρδη αναλογικά και στα 27 Κράτη της Ε.Ε. και να αυξήσει τις ευκαιρίες δανεισμού με χαμηλότερα επιτόκια.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας