Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Γιάννης Σιαγιάννης, Δημοτικός Σύμβουλος - επικεφαλής των Ενεργών Δημοτών, με ανακοίνωσή του, υποστηρίζει πως ο ΝΟΑ πρέπει να παραμείνει στον Κάραβο καθότι του δίνει πνοή... Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο ΝΟΑ αποτέλεσε και αποτελεί βασικό πυλώνα άμιλλας και αθλητισμού στη πόλη του Αλιβερίου. Έχοντας το προνόμιο να έχει πρωτεργάτες φωτεινούς ανθρώπους με αγάπη για τον αθλητισμό ταυτίστηκε με τις αθλητικές τύχες της ευρύτερης περιοχής την οποία εκπροσώπησε πανάξια κάνοντας και πρωταθλητισμό σε πλήθος πρωταθλημάτων και διασυλλογικών αγώνων ανά τη χώρα.
Όλα αυτά μέσα από αντίξοες συνθήκες , ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και διαχρονική απραξία για την εξασφάλιση της αθλητικής του στέγης, στηριγμένος αποκλειστικά και σταθερά στο μεράκι των εθελοντών του.
Σήμερα ευρίσκεται σε διαδικασία ‘’δίωξης’’ από το φυσικό του χώρο το Κάραβο.
Είναι γνωστές οι διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία της ζώνης λιμένα.
Είναι επίσης γνωστές όμως και η φροντίδα και η επιμέλεια των ανθρώπων του ΝΟΑ έτσι ώστε με βάσει αυτές τις διατάξεις να δύνανται 170 παιδιά να αθλούνται κανονικά και με ασφάλεια χωρίς να παρεμποδίζεται η λειτουργία του λιμένα.
Δεν ήταν όμως γνωστό ότι χωρίς την εξάντληση όλων των παραμέτρων της υπόθεσης με διαβούλευση , υπάρχει ένας Λιμενάρχης Καραβου – ξένος και αδιάφορος με την ιστορία και το παρόν αυτού του τόπου – ο οποίος με τη πρωτοβουλία του μετέτρεψε τον ιστορικό ΝΟΑ σε ‘όμηρο πρόχειρων και επίσης αυθαίρετων λύσεων’.
Η αυθαίρετη ενέργεια του με τη σύμπραξη της ‘πολυπράγμονος’ ΜΕΤΚΑ να προβεί στη καταστροφή και αποξήλωση των κολυμβητικών εγκαταστάσεων είναι συμπεριφορά περιφρόνησης στον ΝΟΑ αλλά και τη κοινωνία της περιοχής.
Απόλυτα δίκαιες οι αρχικές αντιδράσεις του ΝΟΑ.
Απέναντι όμως στο κίνδυνο της ακύρωσης της σεζόν για το ΝΟΑ και το άγχος που διακατέχει τα 170 παιδιά και τους γονείς τους, υπήρξαν πρωτοβουλίες για δρομολόγηση λύσεων που γεννούν ερωτηματικά και αντιδράσεις.
Η περίεργη νωθρότητα; του Δήμου , η ‘κάλυψη’ της πολυπράγμονος ΜΕΤΚΑ και η παρασκηνιακή διαθεσιμότητα ‘μεμονωμένων παραγόντων’ της ΔΕΗ συνθέτουν ένα σκηνικό πρωτοβουλιών που είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι ξένο από το κοινό αίσθημα της περιοχής και το συμφέρον του ΝΟΑ.
Κοινό αίσθημα που εκφράζεται από το ότι ο ΝΟΑ πρέπει να παραμείνει στο Κάραβο .
Ο Καραβος δίνει πνοή στο ΝΟΑ και ο ΝΟΑ δίνει πνοή στο Κάραβο.

 
Δημοφιλή σήμερα

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

16/9/2018
H 8η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που πραγματοποιείται στο αλσύλλιο του Φάρου Χαλκίδας, ολοκληρώνεται σήμερα ...
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

16/9/2018
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο της Νέας Αρτάκης, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατ...
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας