Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Σταμάτης Γκάβαλης, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος σχολιάζει τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τονίζει το θέμα της δέσμευσης χρημάτων απο έργα που φαίνεται πως εκτελούνται μέσω ΕΣΠΑ ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Σταμάτης Γκάβαλης
Σταμάτης Γκάβαλης
Στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, της Τετάρτης 25/05/2011, με παράθεση συγκεκριμένων στοιχείων, καταρρίψαμε το μύθο της επιτυχημένης διοίκησης της διορισμένης από την Κυβέρνηση πρώην Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κας Διαμαντοπούλου και παράλληλα έγινε αντιληπτός σε όλους ο λόγος για τον οποίο δεν καλύπτονται οι βασικές ανάγκες υποδομής στη Εύβοια.
Έργα τα οποία έχουν εκτελεστεί και έχουν ολοκληρωθεί κατά το παρελθόν, εντάσσονται στην χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και φαίνεται ότι εκτελούνται τώρα δεσμεύοντας χρήματα που θα έπρεπε να διατεθούν για νέα έργα υποδομής στο νομό μας.
Το δημοτικό σχολείο Κονιστρών, το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Κύμης, το αλιευτικό καταφύγιο Πετριών και το αλιευτικό καταφύγιο Πηλίου είναι μερικά από τα Ευβοϊκά έργα τα οποία, ενώ έχουν χρηματοδοτηθεί κατά το παρελθόν και είναι ολοκληρωμένα, αναχρηματοδοτούνται για δεύτερη , τρίτη και τέταρτη φορά και όλα με την έγκριση του πρώην Νομάρχη και νυν Αντιπεριφερειάρχη κου Μπουραντά.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να επιστρέψει τα χρήματα που δικαιούται ο Νομός της Εύβοιας ώστε να ενταχθούν τα αναγκαία έργα με πρώτη προτεραιότητα το 2ο Δημοτικό σχολείο Καρύστου.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας