Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης επιβεβαίωσε ότι τα Νοσοκομεία Κύμης - Καρύστου θα συνεχίσουν ως έχουν τη λειτουργία τους, στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία εργαζομένων.
Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου
Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κύμης επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι μαζί με τη βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, κα Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και του μετέφερε την αγωνία των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής για την τύχη των Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας Κύμης και Καρύστου.
Ο Υφυπουργός Υγείας επιβεβαίωσε όσα ρητά και με κατηγορηματικό τρόπο περιλαμβάνει η πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ως εκ τούτου τα Νοσοκομεία-Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου συνεχίζουν ως έχουν τη λειτουργία και την προσφορά τους στους κατοίκους του Νομού Ευβοίας.
Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο νοσοκομεία και ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μιχάλης Τιμοσίδης δεσμεύθηκε να προωθήσει τη λύση τους.
 

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας