Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Ευβοίας, Κώστα Μαρκόπουλου σχετικά με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου, αλλά και όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Μπουραντάς για εμπλοκή του βουλευτή στη μη ανέγερση σχολικού κτιρίου. Ο Κ.Μαρκόπουλος υποστηρίζει:
Ο  Κώστας Μαρκόπουλος
Ο Κώστας Μαρκόπουλος

«Πληροφορήθηκα, χωρίς βέβαια να εκπλαγώ ότι ο αντιπεριφερειάρχης κος Μπουραντάς με φωτογράφισε σαν υπεύθυνο γιατί δεν έγινε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου. Με επιχείρημα ότι ευθύνομαι για την τοποθέτησή του στα σχολεία ΣΔΙΤ που είχαν προγραμματιστεί….Αυτά είπε ο ίδιος σήμερα στην αντιπροσωπεία υπό τον Δήμαρχο Καρύστου που τον επισκέφθηκαν σήμερα!

Χρειάζεται όμως μεγαλύτερη προσοχή σε όσα δεν είπε:
1. Είναι Νομάρχης επί 2 τετραετίες στις οποίες ξέχασε και την Κάρυστο και το Δημοτικό της. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
2. Είναι Αντιπεριφερειάρχης αρκετούς μήνες με μηδέν ενέργειες για το θέμα. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
3. Ενώ ήξερε ότι το σχολείο ήταν έτοιμο (με μελέτη και οικόπεδο) για ΣΔΙΤ, άφησε τον ΟΣΚ να προκηρύξει 80 σχολεία ΣΔΙΤ, χωρίς αυτό. Άρα ή δεν ενδιαφέρθηκε ή το σαμποτάρισε. Μόνο αυτός ξέρει. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
4. Το κόμμα του (ΠΑΣΟΚ) κυβερνάει 20 μήνες και έχει προγραμματίσει 330 σχολεία από δημόσιες δαπάνες και 80 ΣΔΙΤ, χωρίς το 2ο Δημοτικό Καρύστου. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
5. Το 100% του ΕΣΠΑ για σχολική στέγη, έκλεισε στην περιφέρειά μας, χωρίς το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Τέλειωσαν τα παραμύθια κύριε Μπουραντά. Σταματήστε να βλέπετε το φάντασμά μου παντού…Αν τέλος πάντων δεν αντέχετε να με βλέπετε, τότε κάντε την δουλειά σας. Μη ψάχνετε αλλού την ευθύνη. Αυτή είναι όλη δική σας και μάλιστα διαχρονικά!»
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας