Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Θετική εξέλιξη για τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κύμης, χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Υφ.Υγείας, κ.Τιμοσίδη, ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δ.Θωμάς και ανακοινώνει πως αναβάλλονται οι κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, αλλά ο Δήμος παραμένει σε επιφυλακή.
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

 Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου εκφράζει την ικανοποίηση του για την αποσαφήνιση από πλευράς του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη, της αδιατάραχτης συνέχισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κύμης. Με την εγρήγορση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και την εξαγγελία των κινητοποιήσεων, την δυναμική παρουσία του Δήμου Καρύστου και την συνδρομή βουλευτών του Νομού, προφανώς διαπιστώθηκε η ασάφεια που υπήρχε στην προηγούμενη ανακοίνωση του Υπουργείου.
 
 Σύμφωνα με τα όσα διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο Υφυπουργός αλλά και την χθεσινή έγγραφη ανακοίνωση που εκδόθηκε: «τα Γενικά Νοσοκομεία- Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου συνεχίζουν ως έχουν την λειτουργία τους και την προσφορά τους στους κατοίκους του Νομού Εύβοιας».

 Μετά από όλα αυτά η ανησυχία όλων - Δημοτικής αρχής, εργαζομένων στο Νοσοκομείο, φορέων και κατοίκων της περιοχής, προς το παρών κατευνάζεται.

 Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, αναβάλλει τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις της Κυριακής 29 Μαΐου και της Τετάρτης 1 Ιουνίου, παραμένοντας όμως σε επιφυλακή μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου και την καταστολή όλων των ανησυχιών.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας