Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Διοίκηση της εταιρείας Ελληνικά Σωληνουργεία Α.Ε. (πρώην Τσαούσογλου) διαψεύδει την καταγγελία του Προέδρου του ΕΚΕ, Στ.Μπασινά, ότι "έφαγε πόρτα" κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο. Την ανακοίνωση της Διοίκησης υπογράφει ο κ.Αθ.Πέτσας και αναφέρει:
Ο Πρόεδρος του ΕΚΕ, Στέφανος Μπασινάς και η Μ.Σμυρναίου
Ο Πρόεδρος του ΕΚΕ, Στέφανος Μπασινάς και η Μ.Σμυρναίου

Η αλήθεια για την «απαγόρευση» εισόδου των εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στην Ελληνική Σωληνουργεία Α.Ε..

Εν συνεχεία της ανακοίνωσης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και της ψευδούς «καταγγελίας» του Προέδρου του, σας ενημερώνουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Ποτέ δεν απαγορεύτηκε η είσοδος των εκπροσώπων του ΕΚΕ στο εργοστάσιο της Ελληνικά Σωληνουργεία Α.Ε., αντίθετα είχε ζητηθεί η επίσκεψη στα πλαίσια της συνεννόησης και συστράτευσης των κοινωνικών φορέων που επικαλείται, χωρίς όμως και να τα εννοεί, στην ανακοίνωσή του ο κ.Μπασινάς.
Στους εκπροσώπους τους ΕΚΕ υποδείχτηκε από τους υπεύθυνους εργαζομένους της εταιρείας, ο χώρος για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους προκειμένου να μεταβούν πεζοί στα γραφεία του Σωματείου και της Διοίκησης που απέχουν 50 μόλις μέτρα από το σημείο στάθμευσης.
Ο κ.Πρόεδρος του ΕΚΕ θεώρησε προφανώς αδιανόητο να διανύσει πεζός αυτήν την απόσταση και να σεβαστεί τον επί 17 χρόνια κανονισμό ασφαλείας, που απαγορεύει την είσοδο σε ιδιωτικά αυτοκίνητα, ακόμη και αυτών που ανήκουν σε στελέχη της Διοίκησης, κανονισμό που σεβάστηκαν επί χρόνια εκατοντάδες άλλοι επισκέπτες.
Επιπλέον δε, θεώρησε και περιττό να ειδοποιήσει προ της αποχωρήσεώς του, περί των όποιων δικαίων ή αδίκων ενστάσεών του ακόμη και όσους εκπροσωπεί.
Η αλαζονεία τελικά είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί σε κάθε μορφή εξουσίας, εκτός και αν η ανωτέρω ακατανόητη στάση υποκρύπτει άλλα αίτια που δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζουμε.
Επίσηε, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας γνωστοποιηθεί, ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι που αντιστέκονται με τις πράξεις τους και την ανικανότητά τους στη διατήρηση των θέσεων εργασίας και ποιες οι προσπάθειες που θα καταβληθούν από τον κ.Μπασινά για την διασφάλισή τους, εκτός βεβαίως του «κρίσιμου» μέτρου της εισόδου του με το αυτοκίνητο.
Τέλος, και δεδομένου ότι:
Εμείς δεν είμαστε ειδήμονες περί των διοικητικών του ΕΚΕ και συνεπώς δεν μπορούμε να κρίνουμε τη Διοίκησή του επί της ουσίας
Ως επαγγελματίες δεν αποδεχόμαστε από κανέναν κριτική «καφενείου»
Δεν είμαστε εμείς που επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης του κ.Προέδρου, αλλά τους επιστρέφει στο ακέραιο, μεγάλο τμήμα των εκπροσωπούμενων από αυτόν, επαυξημένων όμως κατά την ανυπαρξία.
Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Πέτσας
Διπλ.Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας