Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αύριο στο Βερολίνο, παράλληλα με το συνέδριο των Πράσινων Αυτοδιοικητικών. Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, με κοινή διακήρυξη για την κρίση και κοινή συνέντευξη Τύπου.
Συνάντηση με την ηγεσία των Γερμανών Πράσινων θα έχει αύριο Σάββατο 28 Μαΐου στο Βερολίνο αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο. Από την πλευρά των Γερμανών Πράσινων θα συμμετέχουν ο Gem Ozdemir, συμ-πρόεδρος του κόμματος και ο Reinhart Buetickofer, πρώην γενικός γραμματέας και τώρα επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών τους.
Κεντρικό θέμα στις συζητήσεις θα είναι η κρίση του ευρώ, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς τις λιγότερο ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ελλάδα, και η πρόταση των Πράσινων για κοινή ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση μέσα από ένα Σύμφωνο Βιώσιμης Ευημερίας. Αμέσως μετά τη συνάντηση θα εκδοθεί κοινή διακήρυξη.
Η συνάντηση θα γίνει στη 1.30 το μεσημέρι ώρα Γερμανίας, στην έδρα του Πράσινου Ιδρύματος Heinrich Boell, στη Schumannstrasse. 8.
Θα ακολουθήσει στις 2.30 (ώρα Γερμανίας), στον ίδιο χώρο (αίθουσα Kleiner Saal 1), κοινή συνέντευξη Τύπου για τα γερμανικά και ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.
Στον ίδιο χώρο στο Βερολίνο διεξάγεται από σήμερα μέχρι την Κυριακή 29.5 η 5η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Πράσινων Αυτοδιοικητικών, όπου συμμετέχει και πολυμελής αντιπροσωπεία από τη χώρα μας. Εκτός από τον ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο, νομαρχιακό σύμβουλο για πολλά χρόνια και εκλεγμένο παράλληλα και στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχουν οι εκλεγμένοι Κ.Διάκος (Αττική), Θ. Μακρής (Αν.Μακεδονία-Θράκη), Χρ.Μάτης (Δήμος Θεσσαλονίκης), Λ.Μπούκλης (Πελοπόννησος), Κ.Παπακων/νου (Δυτική Ελλάδα), Ν.Χρυσόγελος (Νότιο Αιγαίο) και η Νάγια Παπαλιάκου, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου και της Θεματικής Ομάδας Αυτοδιοίκησης.
Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν παραδοσιακά το μεγαλύτερο φόρουμ για την παρουσίαση καλών πρακτικών και πράσινων επιτευγμάτων στην αυτοδιοίκηση, αλλά και για την αναζήτηση νέων βιώσιμων λύσεων στα τοπικά προβλήματα. Στη φετινή συνάντηση, κεντρικά θέματα θα είναι η ανάπτυξη της δημοκρατίας σε επίπεδο πόλης, οι πολιτικές για την κοινωνική ένταξη μεταναστών και μειονοτήτων κάθε είδους, καθώς και οι πολιτικές για τις δημόσιες προμήθειες.Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας