Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αύριο στο Βερολίνο, παράλληλα με το συνέδριο των Πράσινων Αυτοδιοικητικών. Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, με κοινή διακήρυξη για την κρίση και κοινή συνέντευξη Τύπου.
Συνάντηση με την ηγεσία των Γερμανών Πράσινων θα έχει αύριο Σάββατο 28 Μαΐου στο Βερολίνο αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο. Από την πλευρά των Γερμανών Πράσινων θα συμμετέχουν ο Gem Ozdemir, συμ-πρόεδρος του κόμματος και ο Reinhart Buetickofer, πρώην γενικός γραμματέας και τώρα επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών τους.
Κεντρικό θέμα στις συζητήσεις θα είναι η κρίση του ευρώ, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς τις λιγότερο ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ελλάδα, και η πρόταση των Πράσινων για κοινή ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση μέσα από ένα Σύμφωνο Βιώσιμης Ευημερίας. Αμέσως μετά τη συνάντηση θα εκδοθεί κοινή διακήρυξη.
Η συνάντηση θα γίνει στη 1.30 το μεσημέρι ώρα Γερμανίας, στην έδρα του Πράσινου Ιδρύματος Heinrich Boell, στη Schumannstrasse. 8.
Θα ακολουθήσει στις 2.30 (ώρα Γερμανίας), στον ίδιο χώρο (αίθουσα Kleiner Saal 1), κοινή συνέντευξη Τύπου για τα γερμανικά και ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.
Στον ίδιο χώρο στο Βερολίνο διεξάγεται από σήμερα μέχρι την Κυριακή 29.5 η 5η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Πράσινων Αυτοδιοικητικών, όπου συμμετέχει και πολυμελής αντιπροσωπεία από τη χώρα μας. Εκτός από τον ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο, νομαρχιακό σύμβουλο για πολλά χρόνια και εκλεγμένο παράλληλα και στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχουν οι εκλεγμένοι Κ.Διάκος (Αττική), Θ. Μακρής (Αν.Μακεδονία-Θράκη), Χρ.Μάτης (Δήμος Θεσσαλονίκης), Λ.Μπούκλης (Πελοπόννησος), Κ.Παπακων/νου (Δυτική Ελλάδα), Ν.Χρυσόγελος (Νότιο Αιγαίο) και η Νάγια Παπαλιάκου, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου και της Θεματικής Ομάδας Αυτοδιοίκησης.
Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν παραδοσιακά το μεγαλύτερο φόρουμ για την παρουσίαση καλών πρακτικών και πράσινων επιτευγμάτων στην αυτοδιοίκηση, αλλά και για την αναζήτηση νέων βιώσιμων λύσεων στα τοπικά προβλήματα. Στη φετινή συνάντηση, κεντρικά θέματα θα είναι η ανάπτυξη της δημοκρατίας σε επίπεδο πόλης, οι πολιτικές για την κοινωνική ένταξη μεταναστών και μειονοτήτων κάθε είδους, καθώς και οι πολιτικές για τις δημόσιες προμήθειες.Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας