Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Σταθερά ανοδική η δύναμη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στη Δ.Ο.Ε.. Την 1η Ιουνίου 2011 οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα επιλέξουν τα πρόσωπα και τις παρατάξεις που θα τους εκπροσωπήσουν στην 80η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. στις 21-24 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ/Π.Ε. Χαλκίδας αναφέρει:

ποσοστά
ποσοστά

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί έξι (6) εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη εκπροσώπων του Συλλόγου σε Γενικές Συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε. Στο γράφημα φαίνονται ξεκάθαρα τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποίησε ανά διετία ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την ανάδειξη εκπροσώπων στη Δ.Ο.Ε.
Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων δείχνει ξεκάθαρα ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εμπιστεύονται τη ΔΑΚΕ/ΠΕ κι ότι η δυναμική της αυξάνεται σταδιακά και σημαντικά!
Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εμπιστεύονται και υπερψηφίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκίδας, επικροτώντας με αυτό τον τρόπο τη συνέπεια, τη συνεχή παρουσία, τις προτάσεις και τις δράσεις που αυτή αναπτύσσει.
Σε ξεκάθαρα πτωτική τάση βρίσκονται τα ποσοστά της ΠΑΣΚ η οποία, αν και πρώτη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι χάνει συνεχώς έδαφος.
Δεν είναι τυχαία ούτε η εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των υποψηφίων μας (περισσότεροι από κάθε άλλη παράταξη, πολλαπλάσιοι από το αντίστοιχο του 1999), ούτε φυσικά οι πολλοί νέοι συνάδελφοι που το πλαισιώνουν.
Εμείς, τα μέλη και τα στελέχη της ΔΑΚΕ/ΠΕ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα για τη βελτίωση της θέσης και του ρόλου του Έλληνα εκπαιδευτικού. Δηλώνουμε παρόντες σε όλες τις μεγάλες μάχες!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ


 
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

22/02/2018
Λόγω ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε στη συγγραφέα, αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Άννας Λάμπρου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας