Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Σταθερά ανοδική η δύναμη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στη Δ.Ο.Ε.. Την 1η Ιουνίου 2011 οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα επιλέξουν τα πρόσωπα και τις παρατάξεις που θα τους εκπροσωπήσουν στην 80η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. στις 21-24 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ/Π.Ε. Χαλκίδας αναφέρει:

ποσοστά
ποσοστά

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί έξι (6) εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη εκπροσώπων του Συλλόγου σε Γενικές Συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε. Στο γράφημα φαίνονται ξεκάθαρα τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποίησε ανά διετία ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την ανάδειξη εκπροσώπων στη Δ.Ο.Ε.
Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων δείχνει ξεκάθαρα ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εμπιστεύονται τη ΔΑΚΕ/ΠΕ κι ότι η δυναμική της αυξάνεται σταδιακά και σημαντικά!
Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εμπιστεύονται και υπερψηφίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκίδας, επικροτώντας με αυτό τον τρόπο τη συνέπεια, τη συνεχή παρουσία, τις προτάσεις και τις δράσεις που αυτή αναπτύσσει.
Σε ξεκάθαρα πτωτική τάση βρίσκονται τα ποσοστά της ΠΑΣΚ η οποία, αν και πρώτη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι χάνει συνεχώς έδαφος.
Δεν είναι τυχαία ούτε η εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των υποψηφίων μας (περισσότεροι από κάθε άλλη παράταξη, πολλαπλάσιοι από το αντίστοιχο του 1999), ούτε φυσικά οι πολλοί νέοι συνάδελφοι που το πλαισιώνουν.
Εμείς, τα μέλη και τα στελέχη της ΔΑΚΕ/ΠΕ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα για τη βελτίωση της θέσης και του ρόλου του Έλληνα εκπαιδευτικού. Δηλώνουμε παρόντες σε όλες τις μεγάλες μάχες!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ


 
Δημοφιλή σήμερα

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Εύβοια και Σκύρο

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Εύβοια και Σκύρο

21/1/2019
Ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε όλο το Νομό Εύβοιας, εκτός Χαλκίδας....
Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας