Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Σταθερά ανοδική η δύναμη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στη Δ.Ο.Ε.. Την 1η Ιουνίου 2011 οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα επιλέξουν τα πρόσωπα και τις παρατάξεις που θα τους εκπροσωπήσουν στην 80η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. στις 21-24 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ/Π.Ε. Χαλκίδας αναφέρει:

ποσοστά
ποσοστά

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί έξι (6) εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη εκπροσώπων του Συλλόγου σε Γενικές Συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε. Στο γράφημα φαίνονται ξεκάθαρα τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποίησε ανά διετία ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την ανάδειξη εκπροσώπων στη Δ.Ο.Ε.
Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων δείχνει ξεκάθαρα ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εμπιστεύονται τη ΔΑΚΕ/ΠΕ κι ότι η δυναμική της αυξάνεται σταδιακά και σημαντικά!
Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εμπιστεύονται και υπερψηφίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκίδας, επικροτώντας με αυτό τον τρόπο τη συνέπεια, τη συνεχή παρουσία, τις προτάσεις και τις δράσεις που αυτή αναπτύσσει.
Σε ξεκάθαρα πτωτική τάση βρίσκονται τα ποσοστά της ΠΑΣΚ η οποία, αν και πρώτη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι χάνει συνεχώς έδαφος.
Δεν είναι τυχαία ούτε η εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των υποψηφίων μας (περισσότεροι από κάθε άλλη παράταξη, πολλαπλάσιοι από το αντίστοιχο του 1999), ούτε φυσικά οι πολλοί νέοι συνάδελφοι που το πλαισιώνουν.
Εμείς, τα μέλη και τα στελέχη της ΔΑΚΕ/ΠΕ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα για τη βελτίωση της θέσης και του ρόλου του Έλληνα εκπαιδευτικού. Δηλώνουμε παρόντες σε όλες τις μεγάλες μάχες!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ


 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας