Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμος Χαλκιδέων προτίθεται να συστήσει Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών από διάφορες φυσικές ή μη αιτίες (πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, χιονοπτώσεις κλπ), η οποία θα αποτελείται από δημοτικούς υπαλλήλους και ιδιώτες και θα συντονίζεται από τον –Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και- Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Καθαροσπόρη.
Βασίλης Καθαροσπόρης
Βασίλης Καθαροσπόρης

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας θα εκπαιδευτούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και θα εφοδιαστούν με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να δύνανται να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση κάποιας έκτακτης ανάγκης.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Γραφείο Προσωπικού του Εργοταξίου του Δήμου Χαλκιδέων (κος Παπαδόπουλος, τηλ. 22210 22486) μέχρι και τις 30 Ιουνίου.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας