Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης συγχαίρει δημόσια τη νέα Διοίκηση του συμβουλίου του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Γιώργος Ακριώτης
Γιώργος Ακριώτης
Λόγω της προσπάθειας ανοίγματος προς την τοπική κοινωνία και με την επιτυχημένη συνεστίαση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ιπποκράτης».

Ο κ. Ακριώτης χαιρετίζει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ιπποκράτης» και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Δηλώνει ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που αποδεικνύεται ότι ο σύνδεσμος δεν αποτελεί ακόμα έναν σύλλογο με ακαθόριστο περιεχόμενο διανθισμένο με φιλολογικές φιοριτούρες και ακόμα περισσότερο γιατί δείχνει πως δεν αφήνει κανένα περιθώριο άσκησης μικροπολιτικής όπως δυστυχώς πολλές φορές συμβαίνει.

Η ποικιλομορφία σχετικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις των μελών του συνδέσμου καθώς και η διάθεση τους για κάθε είδους γόνιμη συνεργασία ασχέτως πολιτικής έρχεται να επαληθεύσει πως το αντικείμενο και ο σκοπός ίδρυσής του είναι ένας: να συνδράμει στην προάσπιση του αγαθού της υγείας, στηρίζοντας το Νοσοκομείο Χαλκίδας και τις υπόλοιπες υγειονομικές δομές του Νομού.

Επιπλέον, ο Βουλευτής Εύβοιας τονίζει την καταλυτική συμβολή τους στον κοινό αγώνα για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής και την εξασφάλιση του «κληροδοτήματος Μπαφέρου» ενάντια στα συμφέροντα κάποιων που τεχνηέντως κωλυσιεργούσαν την υπόθεση τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος τους εύχεται να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και στοχοπροσήλωση να προασπίζονται τη δημόσια υγεία και να αποτελούν πάντοτε ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο αυτής της πόλης ειδικά τώρα που το νέο Γ.Ν. Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι προ των πυλών.
ΣχολιάστεΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος