Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, επισκέφτηκε τα κτίρια των Σχολών του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό Χαλκίδας, κατόπιν πρόσκλησης του διευθυντή της Σχολής Ιωάννη Λιάσκου και των καθηγητών των σχολών.
Λιβανίου
Λιβανίου
Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί ξενάγησαν τη Βουλευτή στους χώρους των Σχολών, υπέδειξαν τα σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και συντήρησης και συζήτησαν μαζί της το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθώς και ιδέες για την μεγέθυνση του θετικού αποτελέσματος των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ. Η Βουλευτής Εύβοιας είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές της Σχολής για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις προοπτικές που έχουν.

Σε δηλώσεις της η Ζωή Λιβανίου τόνισε:

«Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε να ξεπεραστούν κάθε είδους γραφειοκρατικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν την σωστή και έγκαιρη συντήρηση των κτιρίων. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να ενημερωθεί η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για την κατάσταση του κτιρίου και θα επιδιωχθεί η άμεση αποστολή τεχνικού κλιμακίου για να δρομολογηθεί η κατάλληλη συντήρηση του κτιρίου και η επισκευή των ζημιών που υπάρχουν. Οι σχολές του ΟΑΕΔ στεγάζονται σε ένα κτίριο του 1985 που ουσιαστικά δεν έχει συντηρηθεί ποτέ. Οι χώροι του είναι κατάλληλοι για τον σκοπό που διατίθεται και δεν μπορούμε να αφήνουμε ένα τέτοιο κτίριο στην τύχη του. Οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ προσφέρουν πραγματικές και αναγκαίες υπηρεσίες στον τόπο μας, προσφέρουν επαγγελματικές διεξόδους σε πολλούς νέους της Εύβοιας και είναι σε θέση με την κατάλληλη υποστήριξη να προσφέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα τους και είμαι βέβαιη ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι δεν γινόταν για δεκαετίες».      
ΣχολιάστεΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος