Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά τις εκλογές της 11ης Φεβρουαρίου 2019, η κυρία Χαρίκλεια Μυταρά που πλειοψήφησε στην Γεν. Συνέλευση του Πολιτιστικού Κέντρου Χαλκίδας, συγκάλεσε στις 18 Φεβρουαρίου για το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη που εκλέχτηκαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα.
Εκλογή νέου ΔΣ Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας
Εκλογή νέου ΔΣ Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας
Εξέλεξαν για Πρόεδρο την κυρία Χαρίκλεια Μυταρά, Αντιπρόεδρο την κυρία Βάσω Λοβέρδου, Γραμματέα την κυρία Αμαλία Καλαθέρη, Ταμία τον κύριο Δημήτρη Μεγαρίτη, Ειδικό Γραμματέα τον κύριο Βασίλη Ξενιά, Έφορους τις κυρίες Γιόλα Γιαννουκάκη και Αδαμαντία Ζαρογκίκα και Μέλη τις κυρίες Ελένη Σκαρίμπα και Βίκυ Παπαμανώλη.

Η κυρία Μυταρά κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επ ευκαιρία του εορτασμού των σαράντα χρόνων από την ίδρυση του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη των σκοπών του Εργαστηρίου, που δεν είναι άλλος από την καλλιτεχνική και πολιτιστική εκπαίδευση των μικρών μαθητών του, αλλά και των ενηλίκων. Εδώ και σαράντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας το Εργαστήρι Τέχνης έχει σφραγίσει τον Πολιτισμό στην πόλη της Χαλκίδας.
ΣχολιάστεΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος