Η Στενή Εύβοιας είναι ένα χωριό της κεντρικής Εύβοιας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων που απέχει μόλις 30 λεπτά από την Χαλκίδα και 80 λεπτά από την Αθήνα, σε μία καταπράσινη κοιλάδα στις νότιες παρυφές της οροσειράς της Δίρφης, ανακαλύπτουμε ένα από τα πιο όμορφα τοπία της Εύβοιας. Αποτελείται από τους οικισμούς Κάτω Στενή, Άνω Στενή και τον κτηνοτροφικό οικισμό Σκουντέρι.

Για χειμερινές διακοπές αλλά και για καλοκαιρινές, η Στενή θα σας αποκαλύψει όλες τις όμορφες πτυχές της και θα την λατρέψετε! Απολαυστική διαμονή στην Στενή Ευβοίας σημαίνει Ξενώνας Μουσικό Πανδοχείο. 

  

Λίγα μέτρα πρίν την πλατεία της Άνω Στενής βρίσκεται ο Ξενώνας «Μουσικό Πανδοχείο» του Τάσου Ιωαννίδη. Ο Τάσος Ιωαννίδης είναι μουσικός, με άπειρες συνεργασίες στο βιογραφικό του όπως με την Μελίνα Μερκούρη, την Μαρία Φαραντούρη και πολλούς ακόμη. Είναι γνωστό ότι λατρεύει τα μικρά παιδιά και γι΄αυτό δημιούργησε μία σειρά παιδικών μουσικών CDs όπως τα «Λάχανα και Χάχανα».

Σε μία επίσκεψη που είχε κάνει πολύ παλιά στην Στενή, λάτρεψε ότι αντίκρυσε και δεν μπορούσε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να αγοράσει το τότε εξοχικό του γνωστού επιχειρηματία Μιμίκου, το οποίο αργότερα το μετέτρεψε σε έναν ζεστό και μοναδικό χώρο.

Ο Ξενώνας «Μουσικό Πανδοχείο» αποτελείται από 10 δώματια, δύο πολυτελείς σουίτες με τζακούζι, μια mini-σουίτα, δύο τρίκλινα, πέντε δίκλινα, τα έξι από αυτά έχουν δικό τους τζάκι.

Όλα τους διαθέτουν air condition, ανεμιστήρα οροφής, κρεβάτια Simmons, επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών με 420 ελληνικά και ξένα κανάλια, mini-bar, τηλέφωνο, δωρεάν Internet.

Το πρωϊνό του ξενώνα είναι άκρως ιδιαίτερο αφού συμπεριλαμβάνει τρία είδη ψωμιού ψημένα σε ξυλόφουρνο με βούτυρο, μαρμελάδα σπιτικιά από βιολογικά φρούτα εποχής, αγνό μέλι ντόπιο, σπιτική τυρόπιτα και σπανακόπιτα ψημένες σε ξυλόφουρνο, καφέ και χυμό και σπέσιαλ ομελέτα με αυγά ντόπια.

Σαββατοκύριακο στην Στενή Εύβοιας, διαμονή στο μοναδικό «Μουσικό Πανδοχείο»!!

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει το «Μουσικό Πανδοχείο» είναι η Γλυπτοθήκη του. Το σαλόνι, οι κοινόχρηστοι χώροι, ο κήπος, αλλά και κάθε δωμάτιο ξεχωριστά διακοσμούνται με μικρά και μεγάλα μεταλλικά γλυπτά της Μαργαρίτας Ράντεβα, με θέμα τους το ταξίδι στα σύμπαντα και στους βυθούς της μουσικής.

Επικοινωνήστε τώρα για να κάνετε κράτηση και να περάσετε υπέροχα, μαζί με τα παιδιά σας ή απλά την παρέα σας, μην ξεχάσετε να κάνετε πεζοπορία προς το καταφύγιο της Δίρφυς.

«Μουσικό Πανδοχείο»
Στενή Εύβοιας – 43014
Τηλέφωνο: 2228051202
Fax: 2228051142
Email: info@mousikopandoxeio.gr
http://www.mousikopandoxeio.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News